Geld lenen zonder BKR toetsing

Wil jij geld lenen zonder BKR toetsing? Dan heb je wellicht al gemerkt dat dit lang niet bij iedere bank mogelijk is. Veel hangt overigens ook af van het soort BKR registratie dat je hebt. Heb je een registratie op een lopende lening? Of is de lening al langer dan een jaar afgemeld bij het BKR? Zaken die het verschil kunnen maken. Wij leggen je graag uit waar je wel en vooral niet terecht kunt als je wilt gaan geld lenen zonder BKR toetsing.

Geld lenen met een BKR Registratie op een lopende lening

Heb je op dit moment een nog lopende lening met daarop een negatieve BKR registratie. Dan zit je in de meest lastige categorie. Zelfs als deze negatieve registratie al de H (Herstel) melding heeft is het geld lenen nog een uitdaging. Je zult dan echt aan het geld lenen moeten gaan zonder BKR toetsing, dit betekent geld lenen bij familie of kennissen, of in het ergste geval een minilening bij saldodipje.nl aanvragen. Een dure oplossing, maar soms is het nu eenmaal nodig. Zelfs 1000 euro lenen zonder BKR toetsing is nog niet eenvoudig.

Geld lenen met een afgelopen BKR registratie

Is de lening waar jij je negatieve BKR registratie op hebt al helemaal beëindigd? Dan zijn er meer kansen op een lening. Als je voldoet aan de reguliere leennormen is het zelfs mogelijk om een zogenaamde perspectief lening aan te vragen. Deze lening wordt slechts uitgegeven door één bank in Nederland. Met deze perspectief lening krijg je echt een nieuwe start. De verklaring voor je negatieve BKR registratie moet dan wel duidelijk en plausibel zijn. Al je leningen kunnen dan op één plaats ondergebracht worden en je kunt in sommige gevallen zelfs ook weer wat extra geld in handen krijgen.

Heb je alleen een BKR vermelding?

Als je alleen een BKR vermelding hebt, dus geen negatieve BKR registratie, dan zijn er juist extra mogelijkheden. Banken en kredietverstrekkers vinden het prettig als je al ervaring hebt met het terugbetalen van leningen. Zeker als ze daaruit kunnen zien dat je ze altijd tijdig terug hebt betaald. Dit geeft de banken een extra veilig gevoel waardoor de bank een iets lagere rente kan geven dan bij personen zonder deze BKR vermelding.