Geld lenen zonder BKR toetsing

Het is nog mogelijk, maar niet eenvoudig. Geld lenen zonder BKR toetsing kan nog op een aantal verschillende manieren. Op lenenmetverstand.nl vertellen wij je graag wat wél en wat niet mogelijk is als het gaat om het geld lenen zonder BKR toetsing.
We vertellen je eerlijk waar je op moet letten en wat je risico’s zijn.
Op het gebied van minileningen zijn de mogelijkheden beperkter dan enkele jaren geleden. Maar gelukkig is er ook goed nieuws. De mogelijkheden voor een regulier krediet zijn vele malen beter geworden. Helaas niet tegen de laagste rentes, maar nog altijd veel voordeliger dan bij een minilening natuurlijk.Daarnaast kan je bij de bank tegenwoordig ook veel meer lenen met een negatieve BKR registratie in vergelijking tot vijf jaar geleden.

geld lenen zonder bkr toetsing

Lenen zonder BKR toetsing met een minilening

De vorm die in het verleden het meest populair is geweest is het geld lenen zonder BKR toetsing in de vorm van een minilening.
Een minilening is een kleine lening tot een maximaal bedrag van € 2.500,00. Deze lening moet je in een zeer korte termijn ook weer terugbetalen. Een minilening heeft een maximale looptijd van 4 maanden. Dit betekent dus dat je een stevig maandtermijn zult gaan krijgen. Je maandtermijn is dan 634,40 Euro. Dit is ook gelijk de valkuil bij de minilening. Daarnaast moet er ook over het algemeen nog een borg geregeld worden. Deze borg kan je “afkopen”. Hier wordt ook weer een fors bedrag voor in rekening gebracht.
De verstrekkers van de minileningen doen geen BKR toetsing en hebben ook geen BKR registratie verplichting. Als je een minilening afsluit wordt deze dus niet op het BKR vermeld en er wordt niet getoetst bij het BKR.

Lenen zonder BKR toetsing met een minilening

Met een persoonlijke lening

Het is sinds begin 2021 mogelijk om geld te gaan lenen zonder BKR toetsing in de vorm van een persoonlijke lening. Deze leenrente is weliswaar een stukje hoger dan bij de andere persoonlijke leningen. Dit komt omdat er ook meer risico gedragen wordt door de banken. Meer risico vertaalt zich nu éénmaal in een hogere rente.
Geld lenen zonder BKR toetsing in de vorm van een persoonlijke lening is niet mogelijk bij de grootbanken zoals de Rabobank, ABN Amro en ING. Er is eigenlijk maar één bank die echt actief is op dit gebied. Deze bank werkt altijd via een bemiddelaar.
Als je een persoonlijke lening wilt aanvragen kan dat via onderstaande button.

Persoonlijke lening zonder BKR toetsing aanvragen

Andere mogelijkheden voor het lenen zonder BKR toetsing

Naast de commerciële aanbieders zijn er natuurlijk ook nog andere partijen voor het geld lenen zonder BKR toetsing. Dit zijn de zogenaamde niet-commerciële verstrekkers. Je kunt hierbij denken aan het geld lenen van familie, vrienden of bekenden.
Als je dit wilt gaan doen, zorg dan voor duidelijke afspraken. Spreek met elkaar af wanneer je gaat betalen en hoeveel je per maand gaat betalen. Lukt dit onverhoopt een keer niet? Zorg dan dat je dit tijdig afstemt met de persoon waar je geld van hebt geleend. Communicatie heeft hierbij echt een sleutelrol. Met een goede communicatie kan je veel problemen voorkomen.

Snel geld lenen zonder BKR toetsing

Als je geld wilt lenen met een negatieve BKR registratie is er vaak haast bij. Er moet snel wat geld op tafel komen.
Welke vorm van geld lenen zorgt er dan voor dat je dit snel voor elkaar kunt krijgen? Welke lening zorgt ervoor dat snel geld lenen dan mogelijk is?
We zullen ze even op volgorde zetten.
Snel geld lenen zonder BKR toetsing de top 3:

  1. Lenen bij familie
  2. Minilening
  3. Persoonlijke lening

De verschillen zijn groot. Als je gaat lenen bij familie kan je het geld binnen 10 minuten op je rekening hebben.
Bij een minilening is dit toch al iets anders. Snel geld lenen is dan nog wel mogelijk, maar het duurt toch minimaal 24 uur voor het geld op je rekening staat. Dit omdat er een beperkt aantal documenten beoordeeld zal moeten gaan worden.
De persoonlijke lening is verreweg het meest traag. Je moet van een periode van 3 maanden je bankafschriften aanleveren. Deze moeten beoordeeld worden en pas daarna krijg je de eventuele offerte. Het voordeel is dan wel dat de offerte natuurlijk echt bindend is voor de documenten die al beoordeeld zijn.
Bij een persoonlijke lening zonder BKR toetsing kan je rekening houden met een verwerkingstermijn van ongeveer 1 week.