Lening aanvragen

Heb je voldoende onderzoek gedaan naar de verschillende leningaanbieders en wil je nu echt een lening aanvragen? Op Lenenmetverstand.nl vergelijken we snel en eenvoudig verschillende aanbieders waardoor je direct kunt zien wat de verschillende tarieven bij de banken zijn.
Je kunt eenvoudig een selectie maken en kiezen voor de juiste aanbieder.

Heb je advies nodig?

Een lening afsluiten doe je niet dagelijks. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je advies nodig hebt voor het afsluiten van je lening. Een lening aanvragen doe je over het algemeen online. Als je echt de lening wilt gaan afsluiten zijn er verschillende mogelijkheden.
Je kunt geld gaan lenen met advies of geld lenen zonder advies. De laatst genoemde vorm noemen we execution only. Je krijgt dan geen advies en bepaald helemaal zelf welke leenvorm je wenst, welke looptijd en kiest zelf voor het maandtermijn. Je kiest dus zelf of een persoonlijke lening het best bij je past of toch een doorlopend krediet.

Keuzebeperking bij een lening met een negatieve BKR registratie

Wil je een lening maar heb je nog te maken met een negatieve BKR registratie? Dan wordt een lening afsluiten direct een heel stuk minder eenvoudig. Geld lenen met een negatieve BKR registratie is namelijk haast niet mogelijk. Bij een aanbieder als InterBank kan je nog een lening afsluiten als je een negatieve registratie hebt bij het BKR mits de achterstand weer hersteld is, langer dan een jaar terug.
Daarnaast mag het geen codering met een cijfer zijn en niet op een hypotheek.
Ook bij een aanbieder als BNP gelden er nog verschillende voorwaarden waaronder je een lening met een negatieve BKR registratie kunt afsluiten.
Bij andere aanbieders is het overigens helemaal niet meer mogelijk om geld te gaan lenen met een negatieve BKR registratie. De keuze is dus beperkt als je een lening wilt aanvragen met een negatieve BKR registratie.